Luxe coaching

Een dier met een bepaald gedragsprobleem is meestal te wijten aan stress, angst, trauma of overgevoeligheid. In sommige gevallen gaat dit ook gepaard met fysieke klachten.

Louter voor het gedragsprobleem kan ik een techniek aanleren, namelijk de trust techniek die je kan toepassen op je dier om de oorzaak van dit probleem aan te pakken.

Om de beste en blijvende resultaten te bereiken is het de bedoeling dat je je dier begeleidt door heel het proces en de duur is echt wel afhankelijk van dier tot dier. Er zijn namelijk vele verschillen in problematiek. Zo heeft het ene dier een diepgewortelde angst waar een ander dier gewoon schrikachtig reageert op bepaalde zaken. Een dier dat vroeger werd mishandeld is zwaarder getraumatiseerd alsook een agressief dier heeft meer tijd nodig in het verwerkingsproces. 

De aard en intensiteit van het gedragsprobleem bepalen dus al enigszins de tijdspanne die zal nodig zijn voor verwerking van de stress, angst of trauma. Uiteraard kun je vrijblijvend mijn advies vragen om een trajectkeuze voor jou en je dier te bepalen.

Bij het werken met deze techniek is echt belangrijk dat je het ritme van het dier respecteert, maar wat minstens even belangrijk is, dat is ook jouw ritme.

Door de dagelijkse beslommeringen en het nakomen van vele verplichtingen kan het zijn dat hetgeen ik aanleerde wat verdwijnt naar de achtergrond.

Gaandeweg kunnen er ook steeds nieuwe vragen oprijzen. Bij een luxe coaching is het de bedoeling dat je even mag vertragen uit de dagelijkse sleur en tijd kan nemen om je vragen te stellen. Een motiverende babbel, een nauwe en intense opvolging, werken op een dieper niveau, helemaal op het ritme van jezelf en je dier, volledig passend in jouw levensstijl.

Stapsgewijs gaan we samen de ondersteuning bieden aan jouw dier tot het gewenste resultaat is bereikt. Ik ben gedurende het ganse traject beschikbaar voor vragen en bijkomende coaching.

Tevens bekijk ik bij deze vorm van coaching ook het gedragsprobleem met een brede holistische visie. Dit betekent dat ook de energetische, emotionele en spirituele aspecten worden bekeken om jouw dier in zijn geheel in balans te brengen, waarbij ook eventuele fysieke klachten kunnen verminderen of verdwijnen. Hierbij maak ik gebruik van alternatieve therapieën en natuurlijke middelen.

Tijdens de consulten op maat worden jij en je dier nauwlettend opgevolgd, de situatie grondig geanalyseerd en indien nodig ook aangepast aan nieuwe behoeften. Je krijgt dus een complete begeleiding afgestemd op jullie beiden, met als doel een verbluffend resultaat.

Is het gedragsprobleem eerder miniem of wil je gewoon een krachtige verbinding met je dier, dan volstaat een mini-coaching.

Verkies je wat meer zekerheid en ondersteuning dan is de maxi-coaching voor jou wellicht de beste keuze.

€ 587,-

 

LUXE COACHING

Kun je je vinden in onderstaande beweringen, dan is luxe coaching de beste optie.

  • Ik merk dat mijn dier toch wel een stevig emotioneel geladen rugzakje heeft,
  • Ik verkies een intense begeleiding, afgestemd op ons ritme,
  • Ik wil gebruik maken van de stand-by optie in geval er bijkomende vragen oprijzen,
  • Ik geef voorkeur aan een holistische benadering en wil mijn dier helemaal in balans,
  • Ik ontvang vrijblijvend informatie over natuurlijke en alternatieve gezondheidsbevorderende middelen,
  • Ik wil graag dat de mentale en fysieke gezondheid van mijn dier wordt uitgetest d.m.v. bioresonantie en/of frequentietherapie,
  • Mijn dier mag ook genieten van een bijkomende dagelijkse ondersteuning met frequentietherapie om het proces te ondersteunen.

Incl. het aanleren van de Trust Techniek + 6 maanden persoonlijke begeleiding van Dierencoach Ann.

Alsook maandelijkse analyse frequentietherapie en dagelijkse ondersteuning frequentietherapie gedurende 6 maanden met “niet tevreden – geld terug”-garantie.

*”niet tevreden – geld terug”-garantie is enkel geldig voor de frequentietherapie t.w.v. €150.

Wat klanten zeggen

"Ik was helemaal ten einde raad toen ik belde naar Ann. Drie weken geleden kocht ik een paard en hij zag er helemaal ok uit toen ik hem ging kopen. Ik kon hem aanraken en hij was heel lief en verdraagzaam. Na de verhuis veranderde hij helemaal. Hij liep weg als ik naar hem toe ging en hij werd opstandig bij de minste aandacht die ik hem gaf. Hij hapte en reageerde agressief als ik hem aanraakte. Ik kon zelfs zijn hoeven niet verzorgen. Het ging van kwaad naar erger dus ik moest op zoek naar hulp. Ik ben zo blij dat Ann de moeite nam om te komen ondanks de verre afstand. In 1 dag was er al zo’n opmerkelijk verschil. Zonder haar was dit nooit gelukt. Nogmaals bedankt Ann."

Lisa Degrote