Over Ann

Mijn missie is om dieren gelukkig te maken door ervoor te zorgen dat angst, trauma, overgevoeligheid of agressie verdwijnen op een liefdevolle manier.

Vanuit mijn grote passie en liefde voor dieren wil ik een impact maken op mensen die de zorg dragen over 1 of meerdere dieren.

Stress of probleemgedrag kan zorgen voor frustratie bij jezelf of zelfs binnen je gezin. Het verhindert een mooie relatie omdat het probleemgedrag steeds opduikt en je in een vicieuze cirkel terechtkomt. Ik vind het belangrijk dat je kan genieten van en met je dier en samen ook meer plezier kan beleven.

Dankzij mijn eigen ervaring heb ik gemerkt dat het altijd mogelijk is om een nóg diepere relatie te krijgen die gebaseerd is op wederzijds begrip, vertrouwen en healing.

Uit eigen ervaring

Mijn hond werd gebeten door een husky, toen ze zelf nog puppy was. Hoewel er geen verwondingen waren heeft dit bij haar natuurlijk een grote invloed gehad op hoe zij de wereld ervaarde.  Honden vond zij plots gevaarlijk en ze ging steeds meer uitvliegen tijdens de wandelingen. Gelukkig kwam ik in contact met de trust techniek en ging ik dit toepassen op mijn hond. Haar angst en trauma werd hiermee volledig opgelost waardoor het probleemgedrag van uitvliegen ook verrassend snel voorbijging. Ik was zo enthousiast over dat verbluffend resultaat dat ik onmiddellijk startte met de professionele opleiding om andere dieren te kunnen te helpen. Sinds 2017 is deze techniek een belangrijk onderdeel in mijn leven geworden en tot op vandaag ben ik dankbaar en blij dat deze negatieve ervaring is uitgebloeid tot iets zo wondermooi.

Aangezien ik sinds mijn kindertijd werd opgevoed met natuurlijke en alternatieve geneeswijzen zit ook de interesse voor natuurgeneeskunde in mijn bloed. Ik blijf niet alleen geboeid door al wat de natuur ons kan bieden voor mentaal en fysiek welzijn maar ook de opleidingen die aansluiten bij deze visie krijgen mijn volledige aandacht. Ik ben ervan overtuigd dat ook jij het beste wilt voor jouw dier en dus zeker wenst dat je dier geen pijn lijdt, maar heb je al gedacht aan natuurlijke pijnbestrijding die geen enkele nevenwerking heeft voor je dier? Ik vertel je hier zeker graag meer over, want een bijkomende missie van mij is het nastreven van mentale en fysieke gezondheid op natuurlijke wijze.

– Dierencoach Ann Suvée

Mijn opleidingen

– Jaaropleiding Dierencommunicatie bij de Animal Soul Academy bij Mirjam Diepenbrock

– Videocourse, Trust Technique bij James French

– Jaaropleiding Trust Technique Therapeut, level 3 Diploma aan het Crossfields Institute bij James French

– Jaaropleiding Scenar therapy for animals, Ritm Australia Pty Ltd

-Professionele opleiding kattengedragstherapeut bij Felinova, Anneleen Bru

– Aromatherapie en Raindrop

– Bachbloesems voor dieren

– Energetische en bioresonantie therapie

– Kruidenconsulent

Dierencoach Ann in de media

↑ klik op het artikel hierboven om het te lezen

Wat klanten zeggen

“Twee maanden geleden kreeg Leentje ( boerenpaard) op haar 14 jarige leeftijd een nieuwe thuis bij ons. Al snel was de klik er met ons 18 jarige pony. Doordat haar hoeven dringend verzorgd moesten worden contacteerden we een hoefsmid die snel kon langskomen. Helaas was dit een slechte ervaring voor haar. De hoefsmid sloeg met de tang op haar. Dit was voor ons Leentje de druppel die de emmer liet overlopen. Het was duidelijk dat ze al heel wat trauma’s had opgelopen. Sinds dit voorval liet ze haar benen niet meer verzorgen (lichte CPL) en liet ze haar niet meer vangen. Het bracht voor ons de nodige stress en dit werd overgebracht op ons Leentje. We zaten in een vicieuze cirkel… Hierdoor gingen we op zoek naar hulp en ondersteuning. We vonden dit bij Ann. Ze leerde ons de trust techniek toe te passen. Na een weekje stapte Leentje zonder moeite haar hoefstal in. Ze wandelt opnieuw vol vertrouwen naast ons mee. We zijn dolgelukkig en werken verder aan ons vertrouwen … Het is ook super dat Ann nadien nog contact opneemt en ons begeleid. ☺️”

Geert Kempeneers

Dierencoach Ann als gastspreker in de podcast van Mirjam Diepenbrock