Workshops & lezingen

De vraag om dierencommunicatie zelf aan te leren is groot. De drempel om meteen te starten met een langere opleiding of zelfs jaaropleiding is nog groter. Hieruit is het idee ontstaan om mijn kennis en ervaring te bundelen en het beste van het beste aan jou door te geven.

Op die manier kun jij heel laagdrempelig kennismaken met dierencommunicatie.

In een ongeveer 3u durende workshop gaan we samen aan de slag. Ik neem je mee van bij het begin. We starten met een ietsiepietsie theorie. Wat begrijpen we wel al van onze dieren en hoe gaan we dieper in verbinding om te achterhalen wat ze ons vertellen?


Ik leer je uitgebreid 3 verschillende methodes om met dieren te communiceren.


In een kleine groep oefenen we elke methode, geven en ontvangen we inzicht en feedback. Het enige wat je nodig hebt is een foto van jouw dier, waar je goed in de ogen kan kijken én een open mind.

Je krijgt een leuke opdracht en je zal versteld staan over hoe goed je het ervan af brengt.  Na de workshop zal jij gegarandeerd beamen: “nog nooit was iets bijleren zo leuk!!” En wie weet heb je nu de smaak te pakken om hierin verder te gaan?!


Dierencommunicatie is mogelijk met paarden, honden, katten en alle andere dieren.

Vaak gestelde vragen zijn :

  • Is de gezondheidsconditie van mijn dier optimaal?
  • Is het dier in pijn?
  • Waarom is mijn dier zo angstig?
  • Is het dier klaar om te sterven?
  • Kan ik contact krijgen met mijn overleden dier?
  • Is er een boodschap dat het dier mij wil geven?

Ben jij klaar om dierencommunicatie een kans te geven?

Wat klanten zeggen

“Ik had geen enkele connectie met dierencommunicatie maar na een gesprek met Ann was ik wel voldoende gefascineerd om toch eens mee te doen aan een Workshop Dierencommunicatie. Het was, niet enkel voor mij maar voor alle deelnemers, een revelatie. Tot mijn grote verbazing kregen we allemaal heel relevante informatie binnen over de dieren waar we het over hadden, teveel om het af te schuiven op toeval of algemeenheden die voor elk dier zouden kunnen gelden. Twee deelnemers waren er trouwens emotioneel danig van gepakt. Een van die deelnemers, iemand die echt wel heel down to earth is, werd er compleet door weggeblazen en hoe sceptisch ze aanvankelijk ook was geweest, ze was achteraf nog enthousiaster dan ik. Met dank aan de superbe begeleiding van mevrouw Suvée, overigens, die dat allemaal in goede banen wist te leiden. Ik kan het enkel maar aanbevelen.”

Dominique Trachet

€ 60/p.p.

 

ONLINE WORKSHOP

  • 2 tot 6 deelnemers
  • tijdsduur: 3uur
  • Via Zoom
  • datum en tijdstip te bepalen in onderling overleg met alle deelnemers, na inschrijving

Inschrijven kan hier

 

WORKSHOP OP VERPLAATSING

Ken je een aantal mensen die de workshop willen volgen en organiseer je dit liever bij jou thuis of op locatie, neem vrijblijvend contact met me op over de mogelijkheden (locatie, prijs, verplaatsingsvergoeding,…).

Klik hier als je interesse hebt in de workshop op verplaatsing.

Dierencoach Ann als gastspreker in de podcast van Mirjam Diepenbrock

LEZINGEN

Voorlopig zijn er geen lezingen gepland.

Binnenkort meer hierover!

Dierencoach Ann in de media

↑ klik op het artikel hierboven om het te lezen