Dierencommunicatie

De vraag om dierencommunicatie zelf aan te leren is groot. De drempel om meteen te starten met een langere opleiding of zelfs jaaropleiding is nog groter. Hieruit is het idee ontstaan om mijn kennis en ervaring te bundelen en het beste van het beste aan jou door te geven.

Op die manier kun jij heel laagdrempelig kennismaken met dierencommunicatie.

In een ongeveer 2 u durende sessie gaan we samen aan de slag. We duiken vrijwel meteen de diepte in om op een efficiënte manier de verbinding te leggen en te achterhalen wat ze ons willen vertellen.

 

Ben jij klaar om te leren communiceren met dieren?

Ik leer je uitgebreid 3 verschillende methodes om met dieren te communiceren.


Je krijgt tijd om elke methode te oefenen en je krijgt inzicht en feedback. Het enige wat je nodig hebt is de wens om je af te stemmen op dieren én een open mind.

Na deze sessie zal je versteld staan over hoe goed je het ervan af brengt en zal jij gegarandeerd beamen: “nog nooit was iets bijleren zo leuk!!” En wie weet heb je nu de smaak te pakken om hierin verder te gaan?!


Dierencommunicatie is mogelijk met paarden, honden, katten en alle andere dieren.

Vaak gestelde vragen zijn :

  • Is de gezondheidsconditie van mijn dier optimaal?
  • Is het dier in pijn?
  • Waarom is mijn dier zo angstig?
  • Is het dier klaar om te sterven?
  • Kan ik contact krijgen met mijn overleden dier?
  • Is er een boodschap dat het dier mij wil geven?

Laagdrempelige prijs: € 130 

Ben jij klaar om dierencommunicatie een kans te geven?

Wat klanten zeggen

“Ik had geen enkele connectie met dierencommunicatie maar na een gesprek met Ann was ik wel voldoende gefascineerd om toch eens mee te doen aan een Workshop Dierencommunicatie. Het was, niet enkel voor mij maar voor alle deelnemers, een revelatie. Tot mijn grote verbazing kregen we allemaal heel relevante informatie binnen over de dieren waar we het over hadden, teveel om het af te schuiven op toeval of algemeenheden die voor elk dier zouden kunnen gelden. Twee deelnemers waren er trouwens emotioneel danig van gepakt. Een van die deelnemers, iemand die echt wel heel down to earth is, werd er compleet door weggeblazen en hoe sceptisch ze aanvankelijk ook was geweest, ze was achteraf nog enthousiaster dan ik. Met dank aan de superbe begeleiding van mevrouw Suvée, overigens, die dat allemaal in goede banen wist te leiden. Ik kan het enkel maar aanbevelen.”

Dominique Trachet

Dierencoach Ann als gastspreker in de podcast van Mirjam Diepenbrock

Dierencoach Ann in de media

↑ klik op het artikel hierboven om het te lezen