Aanbevelingen

Als gedragstherapeut blijf ik me altijd bijscholen. Dieren en gezondheid vind ik zo boeiend en beide combineren is voor mij een perfect match.
Door de jaren heen heb ik natuurlijk een voorliefde voor bepaalde opleidingen en natuurlijke middelen. Daaruit is het idee ontstaan om deze voorkeuren met jou te delen.

Hieronder vind je enkele affiliatieve links. Dat betekent dat ik een kleine commissie krijg wanneer jij iets koopt via deze links. Jij betaalt geen cent extra via een affiliatie link!
Het spreekt voor zich dat ik enkel samenwerk met mensen die mij hebben geïnspireerd en overtuigd van hun opleidingen of producten.

TRUST TECHNIEK

Heb je zin om je te verdiepen in de Trust Techniek voor een diepere verbinding met je dier, bijkomende ondersteuning van een consultatie of leer je de techniek liever op je eentje? Dat behoort zeker tot de mogelijkheden. Je krijgt niet alleen een gratis introductie, maar ook de mogelijkheid om de ‘Messages of Trust’ te bekijken aan een laagdrempelige prijs van £ 6,5 én aanbod voor zelfstudie ‘Videocourse’ inclusief levenslang lidmaatschap tot deze cursus. 

FELINOVA – I LOVE HAPPY CATS

Ben jij een katteneigenaar met een vurige passie om jouw katten echt gelukkig te maken of heb je kattengerelateerd werk, dan is Anneleen Bru jou wellicht niet onbekend. Haar boeken brengen je naast veel inzichten ook talrijke bruikbare tips die je onmiddellijk kunt toepassen. Ik prijs ze graag aan omdat ze voor mij een must zijn om katten te begrijpen. Anneleen geeft advies, bootcamps en opleidingen aan zowel katteneigenaars die voor het eerst katten adopteren als aan professionals. In haar opleidingen voor professionals krijg je ook inspiratie om van je katten hobby eventueel een succevolle zaak op te starten of jouw bestaande onderneming te boosten.

ANIMAL SOUL ACADEMY

Dierencommunicatie is geen alledaagse job, maar wel een hele boeiende en Mirjam inspireert als geen ander! Voor wie zich verder wil verdiepen is dit een absolute aanrader!

Naast haar opleidingen scoorde ze ook een hit met haar boek over rouwverwerking. Onmisbaar als je op zoek bent naar enige verzachting van verdriet en rouw om een dier.  ‘De Lijn tussen Magie & Leven’, een handboek met een kaartenset ondersteunt jou ongetwijfeld.

CANDID TAILS

Natuurlijke ondersteuning geven aan je dier, daar ben ik zeker voorstander van.

De producten van Candid Tails kan ik met een gerust hart aanbevelen. Niet om gedragsproblemen op te lossen maar wel als extra ondersteuning. Producten op basis van CBD worden vaak ingezet bij angst, depressie, agressiviteit, rusteloosheid en overgevoeligheid.

BACHBLOESEMS MARIEPURE

Wellicht ken je ook al de werking van Bachbloesems? Of toch niet? Bezoek dan zeker de website van Tom. Hier vind je niet alleen een overvloed aan informatie, maar krijg je ook gratis advies van een expert die al meer dan 30 jaar in het vak zit én kan je zowel voor jezelf of voor je geliefde dier een mix laten maken helemaal op maat!