Aanbevelingen

Als gedragstherapeut blijf ik me altijd bijscholen. Dieren en gezondheid vind ik zo boeiend en beide combineren is voor mij een perfect match.
Door de jaren heen heb ik natuurlijk een voorliefde voor bepaalde opleidingen en natuurlijke middelen. Daaruit is het idee ontstaan om deze voorkeuren met jou te delen.

Hieronder vind je enkele affiliatieve links. Dat betekent dat ik bij aankoop een kleine commissie krijg. Jij betaalt hiervoor geen cent extra!
Het spreekt voor zich dat ik enkel samenwerk met mensen die mij hebben geïnspireerd en overtuigd van hun opleidingen of producten.

trust techniek

Heb je zin om je te verdiepen in de Trust Techniek voor een diepere verbinding met je dier, bijkomende ondersteuning van een consultatie of leer je de techniek liever op je eentje? Dat behoort zeker tot de mogelijkheden. Je krijgt niet alleen een gratis introductie, maar ook de mogelijkheid om de ‘Messages of Trust’ te bekijken aan een laagdrempelige prijs van £ 6,5 én aanbod voor zelfstudie ‘Videocourse’ inclusief levenslang lidmaatschap tot deze cursus. 

felinova – I love happy cats

Ben jij een katteneigenaar met een vurige passie om jouw katten echt gelukkig te maken of heb je kattengerelateerd werk, dan is Anneleen Bru jou wellicht niet onbekend. Haar boeken brengen je naast veel inzichten ook talrijke bruikbare tips die je onmiddellijk kunt toepassen. Ik prijs ze graag aan omdat ze voor mij een must zijn om katten te begrijpen. Anneleen geeft advies, bootcamps en opleidingen aan zowel katteneigenaars die voor het eerst katten adopteren als aan professionals. In haar opleidingen voor professionals krijg je ook inspiratie om van je katten hobby eventueel een succevolle zaak op te starten of jouw bestaande onderneming te boosten.

ANIMAL SOUL ACADEMY

Dierencommunicatie is geen alledaagse job, maar wel een hele boeiende en Mirjam inspireert als geen ander! Voor wie zich verder wil verdiepen is dit een absolute aanrader!

Naast haar opleidingen scoorde ze ook een hit met haar boek over rouwverwerking. Onmisbaar als je op zoek bent naar enige verzachting van verdriet en rouw om een dier ‘De Lijn tussen Magie & Leven’, een handboek met een kaartenset ondersteunt jou ongetwijfeld.

Candid Tails

De producten van Candid Tails kan ik met een gerust hart aanbevelen. Niet om gedragsproblemen op te lossen maar wel als extra ondersteuning. Producten op basis van CBD worden vaak ingezet bij angst, depressie, agressiviteit, rusteloosheid en overgevoeligheid.

BACHBLOESEMS MARIE-PURE

Wellicht ken je ook al de werking van Bachbloesems? Of toch niet? Bezoek dan zeker de website van Tom. Hier vind je niet alleen een overvloed aan informatie, maar krijg je ook gratis advies van een expert die al meer dan 30 jaar in het vak zit én kan je zowel voor jezelf of voor je geliefde dier een mix laten maken helemaal op maat!

Cursus – De laatste reis

Afscheid nemen van je geliefde viervoeter blijft een hartverscheurend proces. Maar als je weet dat het afscheid nadert dan kun je jezelf daar ook op voorbereiden.

Holistisch dierenarts Lieselot zet zich in om je voor te bereiden op dit waardig sterven bij dieren.

In haar cursus leert ze je hoe je jezelf kan openstellen voor aanvaarding en dankbaarheid. Hoe je gegrond, aanwezig en veerkrachtig kan blijven ondanks je zorgen en angsten. En ook hoe je heldere beslissingen kan nemen zonder je door je verdriet te laten lijden.

Zo kunnen jij en je dier de tijd die er nog rest in liefde, vreugde en eenheid doorbrengen.  

Jullie laatste reis samen zal een memorabele tijd worden dankzij de begeleiding van Lieselot.

Bescherming tegen elektromagnetische straling

Ben jij begaan met de gezondheid van je dier(en) en van jezelf? We leven in tijden waarin technologie een centrale rol krijgt. Dit zorgt ervoor dat we blootgesteld worden aan hoge concentraties van elektromagnetische straling. Stralingen hebben op lange termijn een enorm (negatieve) impact op mens, dier en leefomgeving. 

 

Download via de knop hieronder het gratis e-book van Penta Power, expert in straling. Het e-book is een schat aan nuttige en waardevolle inzichten over de negatieve impact van straling op ons leven.