Gedragsproblemen bij honden

Je hond die rustig aan de lijn loopt, andere honden op straat gewoon voorbij wandelt zonder enige reactie en blijft liggen bij het rinkelen van de deurbel alsof er niks aan de hand is. Een droom voor jou. Helaas heb je de trucjes om dit gedrag bij je hond te bekomen nog niet gevonden.  

Wat als ik je zeg dat het niet om trucjes gaat, maar om iets veel diepers en tegelijkertijd eenvoudigers. Iets dat niets met koekjes of aaitjes te maken heeft. En ook niet met kordaat optreden en de hele tijd met je vingertje in de lucht “neen, dat mag niet” roepen. Dit is niet de manier om je hond eindelijk naar je te doen luisteren. Het probleemgedrag van je hond zal hier niet magisch door verdwijnen. 

Je hebt je al suf gezocht in boeken naar het antwoord op jouw vraag. Misschien heb je ook al hondentraining gevolgd? Ik help je graag wanneer je met je handen in het haar zit en je nu eindelijk een oplossing wil voor het vervelende en stresserende gedrag van je huisdier. Je wilt een band met je hond gebaseerd op diep vertrouwen, respect en begrip. En je wilt je hond en je gezin gewoon het beste wensen, een leven zonder stress.

Hoe ik jou kan helpen bij het probleemgedrag van je hond?

Hondencoaching

Heb je een goede band met je hond, maar loop je vast op bepaald gedrag? Trekt je hond, springt je hond altijd op bij bezoek, is hij soms onstuimig op ongepaste momenten? 

Wil je je hond verder opvoeden op een liefdevolle manier, vanuit rust, respect en ruimte voor zowel je dier als jezelf.  In mijn coachingsessies begeleid ik je op de weg naar een harmonieuze, onbreekbare band met je dier.

Wat krijg je?

– inzicht en 2 maanden persoonlijke coaching bij de gedragsproblemen van je hond

– aanleren van de Trust Technique®, een tool die je levenslang kan inzetten

(zie veelgestelde vragen onderaan deze pagina voor uitgebreide info)

– indien nodig is dit traject verlengbaar. 

Jouw investering

 

€295

Maxi Coaching van 6 maanden

  • Bezorgt het samenleven met je hond je heel wat stress en wil je dit niet meer?
  • Is je hond een ongeleid projectiel, eist hij alle aandacht op, blijft hij blaffen, kun je je moeilijk buitenshuis begeven, is bezoek ontvangen uit den boze?
  • Stelt je viervoeter keer op keer probleemgedrag en blijft hij dit gedrag aanhouden, wat jij ook probeert?
  • Heb je al training en/of coaching gevolgd, maar maakt dit het probleemgedrag alleen maar erger, of zie je geen enkele verbetering?
  • Merk je dat dit alles jouw leven op dit moment beheerst en wil je graag meer rust en minder stress?

Hoe zou het voor je zijn om iemand naast je te hebben die jou de juiste tools aanreikt en je begeleidt van een stressy relatie naar een harmonieuze, gezonde relatie met je hond?

Ik leer baasjes te handelen en communiceren vanuit totale rust, respect en ruimte voor het dier en voor zichzelf.

Van hieruit bouw jij als baasje aan een vertrouwensrelatie met je hond en werk je aan een onbreekbare band waarin ongewenst gedrag snel verdwijnt. Jij en je hond kunnen eindelijk ontspannen en vinden een vredigheid die jullie samen nog nooit eerder hebben ervaren.

Tijdens de coachinsessies krijg je van mij alle tools in handen om dit te bereiken. Het mooie is dat je deze tools kan inzetten bij elk probleemgedrag van eender welk dier dat je in je verdere leven tegenkomt.

Wat krijg je?

  • 6 maand persoonlijke coaching bij de gedragsproblemen van je hond 
  • aanleren van de Trust Technique®, een tool die je levenslang kan inzetten
  • kennis over holistische gezondheid van baasje en hond

(zie veelgestelde vragen onderaan deze pagina voor uitgebreide info)

Jouw investering:

€885 -> €795

Mogelijkheid om in 2 termijnen te betalen

Wat klanten zeggen

"Ik kwam in contact met Ann door mijn begeleidster van het adoptiecentrum in Roemenië we hebben 2 mnd geleden een Roemeens meisje geadopteerd met de naam Bella, ze is 5 jaar en heeft 5 jaar in de shelter doorgebracht , toen ze hier aankwam was en is nog steeds een bang wezentje ze lag de hele dag in haar mand maar vooral ze wou onder geen beding een leibandje aan liep weg uit de mand waardoor ze nog nerveuzer werd , algauw zagen we in dat dit in ons eentje niet ging lukken we hebben ondertussen 2 gedragstherapeuten over de vloer gehad die ook niks konden aanvangen met Bella, end off the story dachten wij ze was zo onbereikbaar 😥 toen zijn we bij Ann terechtgekomen een lieve dame die weet waarover ze spreekt ” de trust techniek ” na een online sessie van anderhalf uur met heel veel uitleg zijn we begonnen met onze sessie Ann keek mee op de pc en Bella deed het goed alleen vluchte ze nog af en toe uit de mand en de leiband hadden we toen nog net niet aangekregen , ik doe de sessie nu 2 keer per dag zet een zacht muziekje op ( ik word er zelf heel rustig van 😌) je voelt ik kan het eigenlijk niet verwoorden maar Bella en ik zijn dit moment één geen verschil tss mens en hond alleen vertrouwen verbondenheid , en met groot nieuws mag ik vandaag zeggen na de 4 de dag dat ze zonder probleem haar halsbandje over haar kopje liet glijden , wat een overwinning ! Mijn dag kan al niet meer stuk ! Ik zou de therapie bij Ann iedereen aanraden , het is gezond voor dier en mens ! Wij gaan zeker door met Ann want we gaan stap voor stap en zullen nog voor obstakels komen te staan , maar weten ook dat Ann ons ook daar doorheen zal leiden Bedankt Ann 🌺"

Claudine Cordenier

€ 75/u

 

Losse sessie

Heb je nood aan kort advies of een duwtje in de juiste richting, dan kun je bij mij terecht voor een losse sessie.

Ik probeer je in een losse sessie zo goed mogelijk vooruit te helpen en geef je mijn tips en advies mee. In bepaalde gevallen kun je als baasje meteen verder met het ingewonnen advies. Toch kan ik in een losse sessie van 1u het probleem niet altijd oplossen.* We bespreken mogelijke vervolgstappen tijdens de sessie.

Heb je het gevoel dat jij en je dier meer nodig hebben? Bekijk dan even mijn trajecten. Hierin geef ik je diepgaand advies met blijvend effect op lange termijn.

Eerst aftoetsen hoe ik werk? Dan is een losse sessie een perfecte start.

*Ik doe op voorhand van een losse sessie geen intake of analyse van de situatie. Dit zit enkel in mijn trajecten inbegrepen.

Veelgestelde vragen

Waaruit bestaat maxi coaching?
Een intakegesprek om het probleem zo goed mogelijk in kaart te brengen

1 sessie van max. 1,5 uur voor om de gedragsproblemen van je hond te bespreken + coaching

Aanleren van de Trust Technique®

1 sessie van max. 1 uur voor holistische gezondheid baasje en hond, inclusief uitmeting via bioresonantie/frequentietherapie (zie veel gestelde vragen of tabblad gezondheid)

Vanaf maand 2: maandelijkse (online) opvolgsessie

De mogelijkheid om mij gedurende het ganse traject voor bijkomende vragen en ondersteuning te contacteren via whatsapp.

Een eindanalyse (bespreking en feedback)

Waaruit bestaat mini coaching?
een intakegesprek van 15-30 min

1 online sessie van 1,5u (ter plaatse kan ook, zie veelgestelde vragen)

Aanleren van de Trust Technique®

Drie telefonische opvolgsessies (van +- 30 min)

Dit traject duurt twee maanden

Wat betekent holistisch?

Holistisch staat voor geheel en is afgeleid van het Griekse woord ‘Holos’. In de holistische zorg kijken we naar de mens of het dier als geheel want alles in onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Hoe kan ik meer leren over kruiden en natuurlijke gezondheid?

Iedereen zou de gezondheid en vrijheid moeten kunnen ervaren die ik zelf elke dag mag ondervinden. Omdat ik de kennis en wijsheden bezit van heel wat kruiden en planten, geef ik zowel maandelijkse online workshops als persoonlijke coachings om natuurlijke geneeskunde op een laagdrempelige maar heel efficiënte en gemakkelijke manier te integreren in je leven en ook in dat van je dier.

Wat bedoel ik met natuurlijke gezondheid?

Ik zie de mensen steeds zieker en zieker worden, zoekend naar oplossingen. In het verleden volgden ze het advies van de medische wereld. De bewustwording is aan het groeien dat wij zelf de sleutel in handen hebben om gezond te zijn. Ik werk voornamelijk maar niet uitsluitend met kruiden, planten en voedingssupplementen om lichaam en geest in balans te brengen, zowel bij mens als dier.

Is een afspraak bij mij op locatie mogelijk?

Ja, ik kom ook op locatie overal in België. Hiervoor wordt 0,50 cent/km aangerekend. Indien de afstand meer dan 30km bedraagt komt daarbij ook een vergoeding voor de uren onderweg aan 1€/minuut.

Ben ik een erkend dierengedragstherapeute?

Het beroep van dierengedrag is geen gereglementeerd beroep omdat de bevoegde autoriteiten geen erkende opleidingen voorzien. Wel zijn er beroepsverenigingen die de belangen behartigen van deze bedrijfstak. Zij zien erop toe dat enkel de therapeuten die
voldoende gecertificeerd en gediplomeerd zijn kunnen toetreden om professionaliteit en kwaliteit te garanderen. Ik ben sinds 2018 lid van de beroepsvereniging voor
dierengedragsprofessionals KaHoT.

Wat is frequentietherapie en waarom bied ik het aan in de trajecten?

Wil je hier meer over weten? Klik dan op de link naar de blog.

Wat klanten zeggen

"Een week geleden zijn we met Ann in contact gekomen en hebben een zoomsessie met haar afgesproken. We hebben de problemen van onze honden Troy en Tessa met haar besproken. Daarna heeft zij in alle rust ons de Trust techniek aangeleerd. Na een week geoefend te hebben met de honden zie ik al verbetering in hun gedrag. Alle escalaties zijn zachter geworden en er heerst nu al meer rust. Zo ongelooflijk dankbaar met deze techniek en de manier waardoor wij door Ann begeleid zijn. Ga me hier dan ook zeker verder in verdiepen. Veel dank nogmaals Ann!"

Mariette & Hans Koelma