Wanneer we doelbewust met energieën en frequenties gaan werken, openen we een wereld van wonderlijke mogelijkheden. 

Al wat leeft en fysiek waarneembaar is, heeft zijn unieke frequenties op energetisch niveau. Deze frequenties zijn perfect in staat om ons gezond te houden en zorgen – in normale omstandigheden – voor een perfecte balans en harmonie. Tegenwoordig zijn wij en onze dieren echter onderhevig aan stress, ongezonde voeding, wifi straling enzovoort. Dit zorgt voor blokkades in het lichaam.  

Door het optimaliseren van frequenties zijn we in staat om de levenskwaliteit te verbeteren. 

Gedragsproblemen los ik nooit op met frequenties, maar er zijn al mooie resultaten bereikt als frequentietherapie als ondersteuning wordt ingezet. 

“ Als men de geheimen van het universum wil ontdekken, denk dan in termen van energie, frequenties en vibraties ”
aldus Nikola Tesla.

Wat is frequentietherapie?

Frequentietherapie is een behandelwijze die gebaseerd is op quantumfysica en biofysica. Men spreekt ook van bioresonantie. Het is een alternatieve geneeswijze die ervan uitgaat dat je lichaam door een energieveld is omgeven.

De behandeling versterkt gezonde frequenties en herstelt frequenties die niet in balans zijn.

Hoe werkt frequentietherapie?

Frequentietherapie maakt gebruik van individueel bepaalde frequenties voor het stimuleren van specifieke zones in je lichaam. Het gebruik van de geselecteerde frequentieprogramma’s ondersteunt je herstel door de celmembraanspanning naar een natuurlijk niveau te brengen.

Een frequentie-scan of frequentie-analyse toont aan welke cellen in je lichaam niet in evenwicht zijn. Daarop wordt dan een gerichte behandeling gebaseerd.

De uitvoering van de behandeling vindt plaats door elektromagnetische trillingen. Deze trillingen sturen de chemische processen in het lichaam. Een kleine quantumsensor, die frequenties meet en vervolgens op maat genereert, helpt bij het bevorderen van gezondheid, vitaliteit en algemeen welbevinden.

Je krijgt de frequenties toegediend die jij nodig hebt. Je kan er nooit teveel krijgen en het heeft geen schadelijke bijwerkingen. Bovendien kan je het overal mee naartoe nemen en zijn de toepassingen zeer uitgebreid.

Nog meer weten?

Onder de microscoop zien we dat alles bestaat uit moleculen, neutronen en protonen. Deze bouwstenen zijn de basis van alles om ons heen. Alles is gemaakt en bestaat uit energie. 

Virussen, schimmels en bacteriën hebben een specifieke eigen trilling, net als onze organen en onze lichaamscellen. Deze trilling kan gemeten worden.

Wanneer de trillingen in en rond de cellen vervormen, neemt het vermogen van ons lichaam af om zichzelf te reguleren.

Elke cel heeft een eigen metabolisme : water, voedingsstoffen en zuurstof worden naar binnen getransporteerd terwijl metabolisme producten naar buiten worden getransporteerd. In de cellen wordt dit transport verzorgd door openingen in hun celwand, de zogenaamde celmembranen.

Deze “kleppen” in het celmembraan openen en sluiten naar behoefte en worden gestuurd door een spanningsverschil die verantwoordelijk is voor een gezond of ongezond celmetabolisme. Frequentietherapie optimaliseert dit spanningsverschil.

Frequentietherapie, ook voor dieren?

De Healy Animal-programma’s zijn ontworpen om het bio-energetische veld van paarden, honden, katten en andere dieren te harmoniseren. 

In feite worden microstroomtoepassingen al tientallen jaren op dieren gebruikt. Op basis van deze ervaringen werd besloten om de 12 populairste Individualized Microcurrent Frequency (IMF) programma’s voor dieren te voorzien in de Animal Module.

Het is dus mogelijk om frequenties te sturen op afstand en/of jezelf of je dier te behandelen met microstroom. Beiden geven verbluffende resultaten. 

Eerlijk gezegd was ik sceptisch in het begin tot ik het probeerde en zelf de verbluffende resultaten ondervond. Intussen, veel ervaringen en kennis rijker, ben ik terecht heel blij om deel uit te maken van de facebookgroep (Healy ervaringen NL/BE) met meer dan 11.000 enthousiaste leden in mijn omgeving. Getuigenissen die mij nog continu verwonderen en waarvan ik blijf bij leren, maar bovenal mijn klanten en hun dieren helpen met de healy, dat noem ik pas gelukkig zijn.

Wil jij weten of de healy voor jou een meerwaarde kan betekenen? Of overweeg je om zelf een healy aan te schaffen om jou en je dier te ondersteunen, dan adviseer ik je hierbij graag.