Temidden van de rustieke Kempen, speelde zich een verhaal af dat mijn blik op de wereld voorgoed veranderde. Een verhaal over een dierengedragstherapeute, gewapend met een diepgaande kennis en een hart vol compassie, die haar weg vond naar een bijzondere ontmoeting met een paard genaamd Tiago…

 

Terwijl ik de rustige landweggetjes doorkruiste op weg naar mijn volgende opdracht, wist ik niet dat deze dag anders zou zijn dan alle andere. Mijn taak was helder: een onhandelbaar paard helpen, wiens gedrag soms gevaarlijk kon zijn. Tiago, vertoonde tekenen van agressie, met bijten, steigeren en aanvallen als zijn standaardrepertoire. Maar Tiago was anders, dat merkte ik al snel.

Gedurende de consultatie begon ik te beseffen dat Tiago een uniek geval was, ver verwijderd van mijn eerdere ervaringen. Ondanks mijn jarenlange ervaring en succesvolle toepassing van verschillende technieken, bleek het dit keer niet zo eenvoudig. Ik stopte, nam een moment voor mezelf, en luisterde naar het paard.

BAMM … Daar, temidden van zijn signalen, ontdekte ik de oorzaak van zijn gedrag: intense pijn, voornamelijk migraine.

Een diepgaande analyse van zijn toestand door middel van frequentietherapie onthulde een schrikwekkend hoog percentage elektromagnetische straling, zelfs op deze afgelegen locatie aan de rand van het bos. Het was een confronterende realisatie; zelfs de natuur, waar ik altijd rust en herstel vond, was doordrongen van deze onzichtbare bedreiging. Tiago stond al jaren onder figuurlijke hoogspanning, wat resulteerde in hevige migraine, chronische stress en zijn daaruit voortvloeiende gedragsproblemen.

 

Wat is straling eigenlijk? Het is onzichtbaar maar meetbaar, doordringend en alomtegenwoordig. Het is een stille, maar verwoestende kracht die onze fysieke en mentale welzijn aantast. En ja, straling is echt zo erg als het klinkt en afkomstig van al onze moderne technologieën.

 

Gelukkig zijn er oplossingen om gezond te leven met deze straling. Een bedrijf genaamd AqWaTech biedt revolutionaire producten, zoals de Penta Power Tags, die de schadelijke effecten van straling transformeren en vitaliteit en energie versterken. Deze technologie heeft wonderbaarlijke resultaten opgeleverd, niet alleen voor mensen, maar ook voor dieren zoals Tiago.

De ontmoeting met Tiago heeft mijn overtuiging versterkt dat we onszelf en onze geliefde dieren moeten beschermen tegen de gevaren van straling. Mijn reis als therapeut heeft me geïnspireerd om nog dieper te duiken in deze materie, zodat ik anderen kan bijstaan in hun zoektocht naar welzijn en gezondheid. Met elke behandeling en elke ervaring, ben ik meer overtuigd van de kracht van de menselijke geest en de helende energieën om ons heen

 

Wil jij zelf ook een stralingsvrije omgeving creëren voor jezelf, je gezin, je dieren en omgeving? Download hier het meest complete e-book met 33 tips die meteen toepasbaar zijn!