Toen ik naar de kempen reed was het voor mij een gewone werkdag. 

Een paard gaan helpen die onhandelbaar is. Soms ook gevaarlijk. Hij bijt, steigert en valt aan. 

Tijdens de consultatie merkte ik behoorlijk snel dat Tiago een uitzondering was op al mijn vorige consultaties. Na honderden en misschien zelfs duizenden keren de techniek te hebben toegepast door de jaren heen, altijd met succes, bleek het nu voor de eerste keer niet zo eenvoudig. 

Even stilstaan bij mezelf, luisteren naar het paard en zijn signalen erkennen, herkennen en interpreteren. BAMM! Daar was de oorzaak. Intense pijn, voornamelijk migraine.

Ik deed een analyse van zijn frequenties en ja hoor. De uitslag was hevige migraine en het programma om te beschermen tegen elektro smog en straling. Dit percentage was gigantisch hoog. Dit had ik nog nooit gezien! Ik was behoorlijk van mijn sokkel geblazen.

Hoewel dit privéstal zich bevond aan de rand van een bos, dus helemaal in de natuur, was er overduidelijk veel straling aanwezig. Mede daardoor was ik zo ondersteboven van dit gegeven. Voor mij is de natuur altijd een plek om tot rust te komen, in connectie met mezelf en met dieren. Een plekje om mijn batterijen helemaal op te laden. En plots was ik me er ten volle van bewust dat ook onze moeder natuur gebombardeerd is met straling. Ik wist het ergens wel, maar plots werd het confronterend zichtbaar door hoe hevig Tiago hierop reageerde. Blijkbaar stond hij al jaren onder figuurlijke hoogspanning, wat resulteerde in onder andere hevige migraine, overmatige jeuk, chronische stress en het daarbij horende onhandelbaar gedrag.

Wat is straling?

Straling is een onzichtbaar, maar wel meetbaar energiepakket dat in een golfpatroon in alle richtingen door de ruimte beweegt. Iedere vorm van straling heeft een elektrische en een magnetische component die ervoor zorgen dat de toestellen werken. Daarnaast heeft straling ook een scalair component die niet noodzakelijk is voor de werking van onze toestellen, maar wel verantwoordelijk is voor de mogelijke negatieve impact van straling. 

Is straling dan echt zo erg?

Het antwoord is JA. 

Het is niet omdat we straling niet kunnen waarnemen met ons blote oog dat het er niet is. 

Straling kun je meten en is alom tegenwoordig! En straling is één van de grootste oorzaken dat onze fysieke en mentale gezondheid niet optimaal is. Het aantal mensen met een burn-out is in de laatste vijf jaar met een derde gestegen. Depressie, slapeloosheid, stress, duizeligheid, spierpijnen en allerlei klachten zijn tegenwoordig schering en inslag in onze maatschappij. Maar ook onze dieren zijn onderhevig aan deze elektromagnetische straling. En na het voorval met Tiago ben ik nog meer dan ooit overtuigd dat wij onszelf en onze dieren moeten beschermen hiertegen.

Los van mijn persoonlijke bevindingen zijn er tal van wetenschappelijke onderzoeken gebeurd die de negatieve invloeden van straling bewijzen. Bijvoorbeeld de Santini studie vermeldde al in 2011 de volgende klachten bij GSM-masten: vermoeidheid, slaapstoornissen, algemeen discomfort, hoofdpijn, huidproblemen, depressie, burn-out, ADHD, … . 

Of we dit nu willen of niet, we zijn continu omringd door onzichtbare straling.

Denk maar eens aan Wifi, gsm, DECT (draadloze telefoons), TV, bluetooth verbindingen, microgolfovens, inductie kookplaten, zonnepanelen, zendmasten, … .

Deze technologieën zenden elektromagnetische straling uit en hoe je dit draait of keert, het is schadelijk! 

Bij iedere vorm van langdurige vermoeidheid en energietekort speelt stralingsbelasting een hoofdrol. Zonder alle straling te transformeren zal je nooit optimale energie hebben.

Gezond leven met straling

Gelukkig zijn er mogelijkheden om gezond te leven met de straling die ons omringt.

Een bedrijf dat met hun producten hoge transformerende waarden scoort is AqWaTech. 

Het bewustzijn, de kennis, de inzichten en de methoden waar ik me elke dag nog verder in verdiep alsook de revolutionaire kwantumfysische producten, door hen ontwikkeld zijn van topniveau en absoluut aan te raden.

Penta Power

De Penta Power Tags transformeren de mogelijke schadelijke effecten van straling. Ze versterken je energetisch veld en dat van de ruimte rondom je. Hierdoor verhoogt ook jouw vitaliteit en energie en gezondheid.

Ze werken op alle soorten stralingsbronnen en frequenties, zijn makkelijk aan te brengen en blijven hun werking behouden.  Penta Power biedt oplossingen van je smartphone tot je hele woning alsook voor dieren.

Ze transformeren zowel het fysieke als het energetische lichaam van mens, dier en plant. 


Resultaten

Er zijn wonderbaarlijke resultaten bereikt door het werken met o.a. de Penta Power Tags, Flow to Heal, AqWa Vitaliser, home cleanse, drops en sprays van dit bedrijf. Zowel voor mens als dier zijn klachten soms heel snel verminderd of zelfs verdwenen. Vooral het feit dat het zo goed werkt bij dieren is een duidelijk teken van de doeltreffendheid. Dieren voelen de diepe impact van straling op hun lichaam maar ze reageren ook vrij snel op behandelingen die deze straling transformeren. Zij kennen geen placebo-effect en tonen ons zuiver in welke mate we revolutionaire kwantumfysische technologie mogen geloven!  

De consultatie met Tiago maakte me nog dat ietsje meer wakker. Na een Flow to Heal behandeling waarbij het paard op afstand een energieboost kreeg werd de impact van de straling opnieuw gemeten. Het percentage was na die ene behandeling zo gigantisch gedaald dat ik perplex stond van de resultaten. Ik zag het als mijn taak om ook de mensen rondom mij hiervan bewust te maken. Het paard kreeg ook verdere behandelingen en ik was ruim voldoende enthousiast om me hier verder in te verdiepen.

Intussen hebben de opleidingen van AqWaTech mij wegwijs gemaakt op het gebied van straling, de impact op ons leven en dat van onze dieren én de oplossingen die hiervoor bestaan. Wil jij dat ik samen met jou als straling expert/therapeut kijk hoe jij jezelf en je dieren kan beschermen, neem vrijblijvend contact op of download hier het gratis ebook:  https://penta-power.com/gratis-e-books/ref/Ann+Suvee