Rouwbegeleiding

Rouwbegeleiding bij het verwerken van dierenverlies

De impact dat de dood van jouw dier in je leven teweegbrengt is enorm.

Het plots wegvallen van jouw meest geliefde maatje doet de grond onder je voeten wegzakken. Je stort in een ravijn van onmetelijk verdriet en je leven staat ogenblikkelijk stil. Niets of niemand ter wereld kan jou op dat moment ook maar enigszins troosten. Je bent ineens alles kwijt wat je dierbaar is en het voelt zo pijnlijk dat je levenslust zakt naar het allerdiepste niveau.

Overmand door een rollercoaster van gevoelens en misschien ook niet begrepen door je omgeving zie je geen uitweg hoe je dit verlies ooit te boven komt.

Dit hartverscheurend verdriet hoef je niet in je eentje te verwerken.

Afscheid nemen went nooit, maar ik kan je wel beloven om een steunpilaar te zijn voor jou, een luisterend oor. Een klankbord en een lichtje in de duisternis om die traumatische gebeurtenis in jouw leven te helpen verwerken.

We gaan samen doorheen alle gevoelens en emoties in dit rouwproces en zorgen ervoor dat je op een liefdevolle manier komt tot afscheid.

Waarom rouw bij dieren zo belangrijk is en hoe je best het rouwproces doorloopt lees je hier.

Wat klanten zeggen

“Een prachtige ervaring mogen beleven bij het contact met Olaf. Mijn Olaf is plots wegens een ongeval komen te overlijden. Ik heb toch antwoorden gekregen op de vragen waar ik mee zat en ben Ann daar heel dankbaar voor. Nu kan ik mijn verdriet verder verwerken. Ik mis Olaf nog iedere dag en af en toe lees ik nog eens het verslagje over het contact met Olaf, daar haal je wel troost uit. Ik ben Ann heel dankbaar voor deze kans! Het ga je goed Olaf, op een dag zien we elkaar terug en laat ik je nooit meer los!”

Daphné Petit

"Zo’n mooie ervaring gehad. Dankjewel Ann om met onze Flor in contact te komen. Je was een prachtige ziel, we hebben alles gedaan wat we konden, en kunnen ons verdriet nu ook beter plaatsen. Het waren net geen 15 intense jaren dat je bij ons was… Jij was klaar om te gaan… Rust zacht lieve schat… Je baasjes"

Geert Debeuf & Els Lesaffre

€ 67

 

SESSIE ROUWBEGELEIDING

  • tijdsduur: 1 tot 1,5uur
  • Via Zoom
  • Jij bepaalt zelf volgens jouw behoefte eventuele vervolgsessies

Neem hier contact op voor een afspraak