Pijnbestrijding

Scenar therapie … pijnverlichting op natuurlijke wijze

Heeft uw kat, hond of paard last van rugklachten, gewrichtspijn, scheurtjes, verrekkingen, spierblessures, chronische pijn, …? Dan is scenar dé oplossing om de pijn op natuurlijke wijze te verzachten van jouw viervoeter. Uniek in België!

Wat is SCENAR-therapie?

Scenar-therapie is een uitstekende vorm van behandeling voor veel klachten, acuut of chronisch. Scenar stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Scenar is een signaal dat identiek is aan de neurologische signalen van het lichaam. Dit signaal blijkt een positief en gunstig effect te hebben op het lichaam en het evenwicht te herstellen.
Dit signaal werkt op cellulair niveau waardoor diepgaande en langdurige genezing kan plaatsvinden. Het spreekt letterlijk de eigen taal van het lichaam.

Een groot voordeel is dat de scenar methode via de aanmaak van neuropeptiden* het lichaam stimuleert om zichzelf te genezen  een genezing zonder bijwerkingen.

Hoe kan SCENAR uw dieren helpen?

Onze viervoeters lopen hun eigen slijtage op en voelen pijn die we niet altijd kunnen zien. We willen natuurlijk wel dat ze de pijnverlichting krijgen die ze nodig hebben om een lang, gelukkig en gezond leven te leiden. Bij het werken met dieren is het lokaliseren van de bron van problemen moeilijker dan bij mensen. Met de Scenar detecteer en behandel je de juiste probleemzone!

Waarom scenar en geen andere therapie?

  • Omdat scenar de oorzaak van het probleem aanpakt
  • Omdat scenar het zelfgenezend vermogen stimuleert
  • Omdat scenar geheel zonder bijwerkingen is.

Wil je nog meer lezen over Scenar? Klik dan hier voor meer informatie.

Wil je meer advies voor een Scenar behandeling van jouw dier, neem hier contact op.

* Neuropeptiden zijn stoffen die gevormd worden door zenuwcellen én die zorgen voor het goed functioneren van het zenuwstelsel.

Wat klanten zeggen

"Sparkle had al jaren last van chronische peesontsteking. Het bewegen verliep moeilijk en stroef, maar ook zijn humeur was somber en grimmig door de constante pijn. Scenar behandelingen zorgden ervoor dat niet alleen de chronische pijn verdween, maar ook z’n spontane opgewektheid van weleer kwam terug. Ik leerde het apparaat kennen via een tante waar het werd gebruikt voor haar artrose. Toen ik zocht of dit ook voor dieren kon kwam ik bij jou terecht. Ik vind het boeiend omdat er geen nevenwerkingen zijn en nu ik zie hoe Sparkle geen pijn meer heeft en weer kan genieten ben ik overtuigd. Bedankt voor je goeie zorgen. Ik ben zo gelukkig dat hij geen pijn meer heeft."

Sandra Willaert

Frequentietherapie

Wanneer we doelbewust met energieën en frequenties gaan werken, openen we een wereld van wonderlijke mogelijkheden.

Al wat leeft en fysiek waarneembaar is, heeft zijn unieke frequenties op energetisch niveau. Deze frequenties zijn perfect in staat om ons gezond te houden en zorgen – in normale omstandigheden – voor een perfecte balans en harmonie. Tegenwoordig zijn wij en onze dieren echter onderhevig aan stress, ongezonde voeding, wifi straling enzovoort. Dit zorgt voor blokkades in het lichaam.  

Door het optimaliseren van frequenties zijn we in staat om de levenskwaliteit te verbeteren.

Gedragsproblemen los ik nooit op met frequenties, maar er zijn al mooie resultaten bereikt wanneer frequentietherapie als ondersteuning wordt ingezet.

De lijst waarbij Healy ondersteuning kan bieden lijkt eindeloos, ook bij dieren.  

Ook wanneer je eventueel zelf wil overgaan tot aanschaf van een Healy zijn er regelmatig mooie acties.
Vraag me gerust om meer info. Ik help je in een persoonlijk gesprek vrijblijvend adviseren wat voor jou en/of je dier de beste optie zou zijn.

Wil je nog meer lezen over frequentie- en microstroomtherapie? Klik dan hier voor meer informatie.

Wil je meer advies voor een Healy behandeling van jouw dier, neem hier contact op.

Wat klanten zeggen

"Pickles, een kat die ruim 1 week vermist was, waar hij normaal nooit langer dan 1 dag van huis weg ging. Omgeving uitgekamd, sites met vermiste katten opgezocht, flyers opgehangen, dierenartsen en alle mogelijke instanties gebeld. Zonder resultaat. De healy werd ingezet met alle gegevens van Pickles, zijn woning én de intentie dat hij zijn weg naar huis zou terugvinden. Enkele uren later kwam hij naar huis, fel vermagerd, maar gezond en wel. Ik had zeker twijfels over de mogelijkheid om Pickles op die manier terug te vinden, maar het werkt écht. Ik begrijp nog altijd niet hoe maar ik ben wel dolgelukkig dat mijn kleine prinsje zijn weg naar huis vond en ik kan je hiervoor niet genoeg bedanken Ann!"

Barbara Deloof